X

El bus de Menorca tornarà també a ser de pagament el 2024

La proposta del Consell és mantenir les bonificacions per als estudiants menors de 22 anys, fins als 30, en cas que estudiïn en un altre municipi, jubilats, aturats en risc d'exclusió i persones amb discapacitat

29/09/2023

El bus de Menorca tornarà també a ser de pagament el 2024

Imatge d'arxiu.

Axel Camarasa

El transport públic de Menorca deixarà de ser gratuït l’any que ve. Igual que a Palma, el Consell elimina el finançament que complementava l’aportació del Govern central. Per tant, a partir del primer de gener es recuperaran les tarifes prèvies a la pandèmia amb bonificacions als col·lectius més vulnerables. Així ho ha confirmat avui matí el conseller de Mobilitat de Menorca, Juan Manuel Delgado.

La proposta del conseller és mantenir les bonificacions per als estudiants menors de 22 anys, fins als 30, en cas que estudiïn en un altre municipi, jubilats, aturats en risc d’exclusió i persones amb discapacitat. Una proposta, no obstant això, que caldrà ratificar i incloure en els pressupostos de l’any que ve. Delgado també ha explicat que, ara com ara, tan sols han rebut 370.000 euros dels quasi 3 milions que ha d’aportar el Ministeri.

Notícies relacionades >

29/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris