%3A+El+centenari+de++%E2%80%98Gent+de+la+mar%E2%80%99%2C+aquest+diumenge+a+IB3

Diumenge a les 21.40

: El centenari de ‘Gent de la mar’, aquest diumenge a IB3

En el programa d’aquest diumenge, celebrarem els 100 capítols de Gent de la mar a IB3 Televisió i ho farem amb un programa especial que vos convidam a compartir.

Pedro Carbonell començarà la jornada pescant amb dos amics del Reial Club Nàutic de Portopetro. Faran una pescada variada i tornaran d’hora per ser puntuals a la festa final. Al mateix temps, Ana Alonso primer farà una passejada en caiac per Portocolom i gaudirà d’un dia espectacular a la mar; després, s’afegirà a la celebració amb Tomeu Orell.

Per la seva banda, Manolo Barahona coneixerà la història del port. Sortirà a navegar amb un grup de veterans i cuinarà un arròs especial amb motiu del centenari. A més, aprendrem a cuinar panades negres de sípia amb pèsols i parlarem amb Tomeu Simó, autor del llibre infantil Un dia de pesca.

Cada dia, la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants d’aquest món: la gent de la mar. Gent de la mar, un programa amb un denominador comú: l’atracció per les aigües que ens envolten, presentat per  Manolo Barahona i Pedro Carbonell. Si vos agrada la mar, no ho dubteu, aquest és el vostre programa.

Gent de la mar s’emet aquest diumenge, 4 de juny, a les 21.40 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #GentDeLaMarIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.