Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Gràcies a un sistema de codis QR i una pàgina web, es poden veure els jaciments arqueològics romans de la localitat amb l'ajuda d'un telèfon mòbil
Com era ses Salines en època dels romans? Gràcies a les excavacions dels darrers sis anys, els arqueòlegs Silvia Alcaide i Bartomeu Vallori tenen la teoria que allà hi hagué un fort militar envoltat per un fossat. Era una estructura que ocupava la superfície d’un camp de futbol i que podria haver estat essencial per controlar el sud de Mallorca en l’època de la conquesta romana de Mallorca.
Ara el centre de la localitat s’ha convertit en un museu a l’aire lliure que permet observar les troballes dels arqueòlegs. Ho han fet amb l’ajuda de codis QR, una pàgina web (http://sessalinesroma.com) i els telèfons mòbils.
D’aquesta manera, qualsevol ciutadà podrà conèixer ‘in situ’ la història de l’assentament militar romà del sud de Mallorca mentre fa una passejada pel centre de la vila salinera. Els arqueòlegs destaquen la riquesa arqueològica de ses Salines, on també s’hi han trobat restes talaiòtiques i d’altres períodes històrics.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits