El+cicle+de+Richard+Gere+a+Cinema+IB3

Dissabte a les 21.40h

El cicle de Richard Gere a Cinema IB3

Una selecció de pel·lícules del galant nord-americà s’estrena  amb ‘Ballem?’

Després del cicle de ‘Clint Eastwood’, IB3 fa un homenatge a un altre dels galants del cinema, Richard Gere. El cicle de pel·lícules començarà el divendres 25 d’octubre amb ‘Ballem?’ i s’emetrà cada dissabte a les 21.40 h.

La primera pel·lícula del cicle té com a coprotagonistes Jennifer López i Susan Sarandon. Gere interpreta un advocat que intenta rompre amb la seva rutina apuntant-se a classes de ball, on tindrà una malenconiosa professora (López).

Altres títols que s’emetran dins el cicle protagonitzat pel galant nord-americà són: ‘El Frau’, ‘el Laberint Roig’, ‘el cas Wells’,’ Nits de tempesta’ i ‘el Sopar’.

Richard Gere és un dels grans referents del cinema actual, amb una trajectòria que li ha valgut premis com un Globus d’Or i el Premi Donostia com a reconeixement a la seva carrera l’any 2007. Gere començà la seva trajectòria el 1975, però el seu ascens a l’estrellat va iniciar-se amb ‘American Gigoló’ (1980) i posteriorment amb ‘Oficial i Cavaller’ (1982) i ‘Pretty Woman’ (1990).