EL+CLUB+DEL+TUPPER%3A+Cris+Juanico%2C+Joan+Bibiloni+i+Sete+Benavides

Diumenge a les 22.00

EL CLUB DEL TUPPER: Cris Juanico, Joan Bibiloni i Sete Benavides

Aquest diumenge 04 d’abril, IB3 Televisió emetrà el setè capítol de El club del tupper on el tema principal seran les receptes de sa padrina.

En Santi Taura posarà a prova el músic Cris Juanico, l’actor Joan Bibiloni i el regatista i medallista olímpic Sete Benavides. Tres famosos, tres receptes i només un guanyador. Cap d’ells sap contra qui competeix, però tots volen ser el millor.

En Cris ens cuinarà un plat de festa mallorquina, en Joan i el seu fill ens faran una recepta familiar de tota la vida i en Sete, amb l’ajuda de la padrina, ens farà un plat de cullera ben elaborat.

Els tres participants faran arribar els seus tuppers de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el d’en Santi.

El programa

El club del tupper és un espai on diferents cares conegudes ‘famoses’, la gastronomia i l’humor serà la recepta que enriquirà els diumenges a la nit. A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui estan competint fins al final.

Cada concursant tastarà les creacions dels seus adversaris i triarà el plat que més els ha agradat, però el seu vot no serà l’únic, ja que Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu. Per acabar es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’emet cada diumenge a les 22 hores. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.