EL+CLUB+DEL+TUPPER%3A+David+Ordines%2C+Vivian+Caoba+i+Ann+Perell%C3%B3.

Diumenge a les 22.00

EL CLUB DEL TUPPER: David Ordines, Vivian Caoba i Ann Perelló.

Aquest diumenge 7 de març IB3 Televisió emetrà el tercer programa de El club del tupper on el tema principal seran les receptes divertides.

En Santi Taura posarà a prova la vedet Vivian Caoba, al músic i presentador de Jo en sé més que tu, David Ordines i l’actriu Ann Perelló. Tres famosos, tres receptes i només un guanyador. Cap d’ells sap contra qui competeix, però tots volen ser els millors.

Na Vivan ens cuinarà una recepta ben sucosa, en David Ordines versionarà una recepta americana per donar-li tocs de la nostra terra i n’Ann ens cuinarà un plat que ha après a fer de la seva sogra.

Els tres participants faran arribar els seus tuppers de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el d’en Santi.

El programa

El club del tupper és un espai on diferents cares conegudes ‘famoses’, la gastronomia i l’humor serà la recepta que enriquirà els diumenges a la nit. A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui estan competint fins al final.

Cada concursant tastarà les creacions dels seus adversaris i triarà el plat que més els ha agradat, però el seu vot no serà l’únic, ja que Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu. Per acabar es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’emet cada diumenge a les 22 hores. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.