EL CLUB DEL TUPPER
Marta Garau, Toni Ballador i Àlex Adrover, els primers valents que volen aconseguir ‘El Tàper d’Or’

Diumenge a les 22.00

Diumenge 21 de febrer s’estrena el nou programa, El club del tupper, que ens acompanyarà cada diumenge vespre a la televisió autonòmica balear.

El Club del Tupper estarà conduït pel xef Santi Taura, guardonat recentment amb una Estrella Michelin i encarregat de delectar els espectadors d’IB3 Televisió amb les seves meravelles gastronòmiques i el seu bon humor.

Al primer programa

Al primer capítol, Santi Taura posarà a prova l’actor Àlex Adrover, la periodista i presentadora del Cinc Dies Marta Garau i el presentador del Uep! Com anam? Toni Ballador.

Amb tots tres viurem moments molt divertits. Àlex ens mostrarà la seva cara més pagesa, Marta cuinarà una recepta ben dolça heretada de la padrina i Toni Ballador presentarà un plat d’inspiració poblera. Els tres participants faran arribar les seves carmanyoles de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el de Santi.

 

El programa

El club del tupper és un espai on diferents cares conegudes ‘famoses’, la gastronomia i l’humor seran la recepta que enriquirà els diumenges a la nit. A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui competeixen fins al final.

Cada concursant tastarà les creacions dels seus adversaris i triarà el plat que més els ha agradat, però el seu vot no serà l’únic, ja que Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu. Per acabar, es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’estrena el diumenge 21 de febrer a les 22 hores. Hi podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.