EL+CLUB+DEL+TUPPER%3A+Toni+Gomila%2C+Caterina+Adrover+i+Miquel+Gelabert

Diumenge a les 22.00

EL CLUB DEL TUPPER: Toni Gomila, Caterina Adrover i Miquel Gelabert

Aquest diumenge 28 de març IB3 Televisió emetrà el sisè capítol de El club del tupper on el tema principal seran les receptes amb amor.

En Santi Taura posarà a prova els actors de la sèrie Pep, els integrants de la família Alcover competiran entre ells sense saber-ho. Així, els actors Toni Gomila i Miquel Gelabert i l’actriu Caterina Adrover s’enfrontaran aquesta setmana.

Tres famosos, tres receptes i només un guanyador. Cap d’ells sap contra qui competeix, però tots volen ser el millor.

En Toni Gomila ens parlarà del seu personatge Pep, na Caterina Adrover ens prepararà una recepta de mar i muntanya i en Miquel Gelabert ens farà el seu plat des de Portocolom.

Els tres participants faran arribar els seus tuppers de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el d’en Santi.

El programa

El club del tupper és un espai on diferents cares conegudes ‘famoses’, la gastronomia i l’humor serà la recepta que enriquirà els diumenges a la nit. A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui estan competint fins al final.

Cada concursant tastarà les creacions dels seus adversaris i triarà el plat que més els ha agradat, però el seu vot no serà l’únic, ja que Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu. Per acabar es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’emet cada diumenge a les 22 hores. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.