EL+CLUB+DEL+TUPPER%3A+Xavi+Garcia%2C+Vict%C3%B2ria+Maldi+i+Toni+Terrades

Diumenge a les 22.00

EL CLUB DEL TUPPER: Xavi Garcia, Victòria Maldi i Toni Terrades

Aquest diumenge 14 de març IB3 Televisió emetrà el quart programa de El club del tupper on el tema principal seran les receptes amb història.

En Santi Taura posarà a prova al presentador d’informatius d’IB3 Notícies migdia, Xavi Garcia; la cantant i presentadora Victòria Maldi i al periodista i presentador d’esports d’IB3 Notícies vespre, Toni Terrades. Tres famosos, tres receptes i només un guanyador. Cap d’ells sap contra qui competeix, però tots volen ser els millors.

En Xavi ens prepararà una recepta del restaurant que tenien els seus pares a Formentera, na Victòria tindrà un ajudant molt especial per animar-la i descobrirem el passat cubà que ha inspirat la recepta d’en Toni Terrades.

Els tres participants faran arribar els seus tuppers de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el d’en Santi.

 

 

El programa

El club del tupper és un espai on diferents cares conegudes ‘famoses’, la gastronomia i l’humor serà la recepta que enriquirà els diumenges a la nit. A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui estan competint fins al final.

Cada concursant tastarà les creacions dels seus adversaris i triarà el plat que més els ha agradat, però el seu vot no serà l’únic, ja que Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu. Per acabar es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’emet cada diumenge a les 22 hores. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.