EL COL·LAPSE
Aquest dimarts els darrers capítols

Dimarts a les 22.15

La sèrie descriu amb cruesa i realisme l’hipotètic col·lapse econòmic i general de la societat actual

Després de poder visionar els primers quatre capítols el dimarts 9 de febrer, l’espectador podrà veure els quatre capítols que conclouen la sèrie el dimarts 16 de febrer. Aquesta està caracteritzada per la utilització del pla seqüència com a recurs narratiu a més de la cruesa i realisme amb el qual es descriuen els fets.

Tot i no haver visionat els primers capítols, l’espectador pot seguir aquests quatre darrers episodis, ja que cada un presenta una història independent. Tots tenen en comú que el món s’ensorra al seu voltant. La càmera segueix els personatges a un ritme frenètic i transmet els seus sentiments: el desconcert, l’estupefacció, l’angoixa o la desesperació per sobreviure.

La sèrie s’inspira en les teories de la col·lapsologia, que alerta d’una conjunció fatal de factors polítics, sanitaris, mediambientals i energètics com a agents destructors de la societat.

A través dels seus ulls, l’espectador viurà l’ensorrament del sistema des de diferents punts de vista i podrà veure com reaccionen en situacions extremes en què hi ha la supervivència en joc.

El col·lapse és el treball de tres joves realitzadors -Jérémy Bernard, Guillaume Desjardins i Bastien Ughetto- del col·lectiu Les Parasites. La sèrie descriu el caos d’una imminent apocalipsi. La sèrie no detalla quina és la causa de l’hecatombe. Ambiental? Energètica? Sanitària? En tot cas, els ciutadans no ho van voler creure ni van ser capaços de reaccionar per evitar-la.

Els quatre darrers episodis d’El col·lapse s’emeten dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió.