El correfoc de Sant Sebastià 2018 a IB3

Diumenge a les 17.30

21/01/2018 17.30

La radiotelevisió pública de les Illes Balears vos oferirà en directe la retransmissió del correfoc de Sant Sebastià, cloenda de les festes patronals de Palma. Enguany, el recorregut previst sortirà del pont de Sa Riera.

Abans, a les 17.30 h podreu seguir l’actuació dels Castellers de Mallorca a l’avinguda de Jaume III. Tot seguit, a les 19 h, veurem la sortida des del pont de la Riera amb Jaume III, punt des d’on desfilaran les bèsties de foc, fins a la plaça de Joan Carles I.

Les colles que participen en el correfoc d’enguany són: Dimonis de Son Sardina Enfocats, Realment Cremats, Kinfumfa, Rondalla de Bellver Trafoc, Ratapinyada Endimoniats, Traebucats i Es Cau des Boc Negre. Així també, hi participaran les bèsties de foc: Veïnats del Pla de Sant Jordi, Drac i Guardians de Sant Jordi i el Drac de na Coca.

El ball de les bèsties disposarà de 250 dimonis i personal de suport, acompanyats per 6 batucades amb 200 timbalers, i seran un total de més de 450 participants. Un espectacle on es cremaran 199,66 quilos de pirotècnia reglamentada, preferentment, carretes, fonts i bengales.

Aquesta retransmissió serà diumenge 21 de gener a partir de les 17.30 hores a IB3 Televisió amb la narració de Margalida Mateu i de Raül Valls.

Vos convidam a seguir la retransmissió a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantSebastiàIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org.

A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.