Retransmissi%C3%B3+especial+a+IB3

EPRTVIB informa

Retransmissió especial a IB3

Diumenge 28 de gener a partir de les 18:50 hores

3 unitats mòbils, 15 càmeres i un dron per no perdre detall de l’espectacle de foc

La narració anirà a càrrec del periodista Joan Farrés

IB3 oferirà aquest pròxim diumenge, 28 de gener, el Correfoc de dimonis i bèsties que tanca el programa de festes de Sant Sebastià de Palma. La retransmissió especial arrencarà quan faltin 10 minuts per les set del vespre amb l’encesa de les bèsties de foc i la sortida de les diferents colles de dimonis que hi prendran part, i s’allargarà durant dues hores.

El dispositiu tècnic per fer possible aquesta retransmissió especial està format per 3 unitats mòbils, amb tecnologia d’alta definició, 15 càmeres i, com a novetat, un dron per oferir una altra perspectiva des de l’aire de l’espectacle de llum i foc. L’equip humà està format per una cinquantena de persones, entre realitzadors, productors, càmeres i tècnics.

La narració anirà a càrrec del periodista Joan Farrés, que forma part de l’equip del programa Téntol d’IB3 Ràdio, amb la col·laboració de Jordi Mas, membre de la colla de dimonis Enfocats, de Son Sardina, a Palma.

L’espectacle de foc que ha organitzat l’Ajuntament de Palma transcorrerà entre la plaça de la Reina i el pont de la Riera, a l’encreuament entre el passeig de Mallorca i l’avinguda Jaume III. A la plaça de la Reina tindrà lloc l’encesa de les bèsties de foc, amb la participació de les colles Dracs i Guardians de Sant Jordi, Realment cremats i s’Òliba de la Real i Es Drac de na Coca i Ses Germanies. Des del pont de la Riera sortiran les colles de dimonis Enfocats, Trabucats, Es Cau des Boc Negre, Encabritats, Kinfumfà, Incubus i Illa Galera.