%3A+El+curtmetratge+d%26apos%3Banimaci%C3%B3+%E2%80%9CWoody+%26%23038%3B+Woody%E2%80%9D%2C+en+el+qual+participa+IB3%2C+precandidat+als+Premis+Goya+2018

EPRTVIB informa

: El curtmetratge d’animació “Woody & Woody”, en el qual participa IB3, precandidat als Premis Goya 2018

El curtmetratge d’animació, dirigit per Jaume Carrió i escrit per Laura Gost, es podrà veure dissabte 28 dins l’Evolution Film Festival

El curtmetratge d’animació mallorquí Woody & Woody ha passat a la primera fase de preselecció de la 32a edició dels Premis Goya de l’Acadèmia. D’aquesta manera, el curtmetratge passa a ser candidat −juntament amb altres nou obres− a una possible nominació als premis de l’Acadèmia del Cinema Espanyol, que tindran lloc al febrer de 2018.

El curt, Woody & Woody, en el qual participa IB3,  està dirigit per Jaume Carrió i produït per CEF Produccions i Tomavistes, amb el suport del Consell de Mallorca.


lauragost-i-jaume


Als quatre mesos de la seva estrena oficial a Palma (Mallorca), la cinta ja acumula 25 seleccions a festivals de dins i fora d’Espanya i ha guanyat quatre premis. Ara, només falta esperar a conèixer si el curt passa finalment l’últim filtre: el de la nominació als Goya.

L’origen del curtmetratge va ser una obra de microteatre de l’escriptora i guionista Laura Gost, que ha adaptat ella mateixa. El curtmetratge és un brillant diàleg entre un Woody Allen de trenta anys i un altre d’octogenari, en el qual estan presents les obsessions del director novaiorquès. La pel·lícula té la inestimable participació de l’actor Joan Pera, la veu oficial de doblatge del director durant més de trenta anys.

Aquest curtmetratge es podrà veure dissabte 28 d’octubre a les 18.30 h al Cine Ciutat, dins el programa de l’Evolution Film Festival, del qual IB3 és mitjà oficial.

Enllaç al tràiler en català: https://vimeo.com/203478664.