El dilluns arrenca la nova edició de l’Atlàntida Film Festival amb tres coproduccions d’IB3

EPRTVIB informa

‘Els ulls s’aturen de créixer’ i ‘ Darrere l’ombra de Natasha Rambova’ són les dues peces en les quals ha participat d’IB3 i que s’estrenaran en aquesta edició de l’Atlàntida Film Festival. ‘Ciutat dels morts’ és la tercera peça documental coproduïda per IB3 que es projectarà a l’Atlàntida.

‘Els ulls s’aturen de créixer’, de Javier García León, és una versió inèdita del millor documental musical de l’any (millor pel·lícula al Festival In-Edit) que construeix un retrat íntim del cantautor Miquel Serra a través de les seves cançons, la seva filosofia i l’estreta relació amb el seu germà Joan.

‘Rere l’ombra de Natasha Rambova’, de Georgina Sas i Cesc Mulet, s’estrenarà en format multipantalla (televisió i sala amb una projecció escenificada simultània) i explica la història de la dona que va crear el mite de Rodolfo Valentino.
‘Ciutat dels morts’, de Miquel Eek, es projectarà el divendres 5. Aquest peça documental, també coproduïda per IB3, ja s’ha projectat a diferents festivals d’àmbit internacional i és una peça amb un punt de vista innovador sobre la mort.
‘Moonface. Una dona a la guerra’ és una peça produïda íntegrament a Eivissa i dirigida per Xavi Herrero, de la qual IB3 ha comprat els drets d’emissió i estrena a televisió. Un bellíssim tribut a Christine Spengler, una de les grans fotògrafes de guerra que ha cobert els conflictes més importants del segle XX com Vietnam, el Líban, l’Iran, l’Afganistan, Kosovo i Cambodja.

L’Atlàntida Film Fest és un festival de cinema que combina la programació de films a Internet amb l’exhibició de films a sales físiques a Palma i la programació d’altres esdeveniments de caràcter cultural com concert i xerrades.