FIRÓ DE SÓLLER
En directe a IB3 TV

Dilluns a les 15.20

Dilluns 13 a partir de les 15.30 h, IB3 emetrà un especial de la festa amb més tradició de Sóller, el Firó. El desembarcament de les tropes sarraïnes al port de Sóller i les lluites a diversos indrets de la ciutat seran el centre de la programació especial que podreu seguir al llarg del dia, tant per televisió com per web a ib3.org/directe.

L’especial començarà a les 15.30 h amb l’arenga del capità Angelats. Aquest moment és l’al·locució a la plaça per tal d’envalentir els sollerics per anar a lluitar contra els pirates.

A partir de les 16 h, el magazín Cinc Dies oferirà diverses connexions en directe per viure la recreació de la resistència dels sollerics l’11 de maig del 1561. Les càmeres d’IB3 recolliran els moments més importants, com per exemple quan les tropes sarraïnes desembarquen al port i entren a la Vila pel Camp de s’Oca o saquegen les cases i l’església.

I a les 21.40 h, després de l’IB3 Notícies vespre, continuarem amb la retransmissió d’aquesta festivitat, amb la gran batalla final que té lloc a la plaça de la Constitució.

Vos animam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiróIB3. A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.