El+fons+d%E2%80%99armari+en+des%C3%BAs+d%E2%80%99IB3+es+dona+a+les+Fundacions+Deixalles+i+La+Sapi%C3%A8ncia

EPRTVIB informa

El fons d’armari en desús d’IB3 es dona a les Fundacions Deixalles i La Sapiència

Amb l’objectiu de donar una segona vida a la roba que fa servir la Televisió Pública, tant als serveis informatius com també a les sèries i programes, IB3 ha donat a la Fundació Deixalles i a La Fundació Social La Sapiència part del fons d’armari que ja no s’empra. Una acció que, en paraules de la directora d’IB3 Televisió, Mar Comín, ajuda els col·lectius més vulnerables i alhora es té cura del medi ambient.

La directora d’IB3 Televisió Mar Comín i la cap d’Estilisme Eugenia Moreno han lliurat la roba a Maria José Ramos Guerrero, responsable del departament de Recursos Humans de la Fundació Social La Sapiència, i a Xesca Martí, directora de la Fundació Deixalles.

Mar Comín explica els principals objectius d’aquesta acció. “Avui hem lliurat 50 sacs de roba d’IB3 que els nostres presentadors han duit. Es troba en molt bon estat, però per motius d’imatge ha quedat obsoleta. Teníem molt clar que la volíem donar a fundacions com aquestes, que treballen amb persones en situació de risc i de vulnerabilitat. A més, li donam una segona vida, reciclam i és per una causa solidària”.

En paraules de la cap d’Estilisme d’IB3, Eugenia Moreno, “avui és un dia molt especial per a IB3 perquè després de molts d’anys d’acumular roba que no podem utilitzar la donam a una fundació que té una finalitat social i, a la vegada, aportam el nostre granet d’arena en la contribució amb el medi ambient’.

Xesca Martí, directora de la Fundació Deixalles, explica que aquesta acció permetrà allargar la vida del fons d’armari en desús d’IB3 i a la vegada donarà una oportunitat laboral a persones que s’hauran d’encarregar de classificar i reparar la roba. A més, podran treballar habilitats personals i els ajudarà en la seva inserció sociolaboral.

La responsable de la Fundació La Sapiència, Maria José Ramos Guerrero, ha rebut amb molt d’entusiasme aquesta donació perquè representa una ajuda important que cobreix una necessitat bàsica com és la de vestir.

Aquesta acció s’emmarca dins el programa de Responsabilitat Social Corporativa que impulsa l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.