El Formentera torna als entrenaments reforçat amb Crespo i Puertas

L'equip s'exercita aquesta tarda després d'ajornar l'entrenament matinal

 

 

 

El Formentera ha hagut d’ajornar l’entrenament previst per avui dematí. Ahir el mal temps va impedir que part de la plantilla arribàs a l’illa. Els que sí que han començat a conèixer la seva nova casa són Alejandro Puertas i David Crespo, els dos primers fitxatges del Formentera al mercat d’hivern.

Tots dos han desembarcat al Formentera a la recerca dels seus primers minuts a la Segona B. Crespo, mallorquí de 22 anys, ha estat els darrers mesos al Llosetense a les ordres de Nico López. Puertas és encara més jove. Aquest aragonès de només 18 anys grimpa del planter del Llevant al futbol semiprofessional. El repte no l’espanta.

Mentre es tracta de tancar l’arribada del davanter nigerià David Okereke, Crespo i Puertas donen almenys més profunditat a les bandes i el migcamp del Formentera. Avui horabaixa coneixeran sobre aquesta gespa els seus companys. Al primer entrenament després de les vacances de Nadal i amb l’Alabès a l’horitzó, Tito García Sanjuán podrà avaluar les dues noves peces amb les quals ha començat a completar una plantilla maltractada per les lesions. Els nouvinguts no volen defraudar. La Copa del Rei és, a més a més, un bon al·licient per donar-ho tot.