X

Espanya confirma que l’ajuda humanitària al Marroc ja està en marxa

El ministeri d'Exteriors ha confirmat que ja ha contactat amb tots els ciutadans inscrits al registre consular i que, per ara, no consta cap espanyol entre les víctimes

10/09/2023

Espanya confirma que l’ajuda humanitària al Marroc ja està en marxa

Redacció

El panorama a la província d’Al-Haouz, epicentre del terratrèmol, continua sent desolador. Els serveis d’Emergències i Protecció Civil encara fan feina per trobar supervivents entre les runes. En aquest indret, situat al sud del massís de l’Atles, s’han registrat un terç dels morts que, fins ara, ha causat el terratrèmol.

El Govern de l’Estat ha confirmat que, una vegada ja ha rebut la petició oficial d’ajuda humanitària per part del país alauita, aquesta ja està en marxa. El Govern no descarta que s’hi puguin afegir, els pròxims dies, equips addicionals aportats per les comunitats autònomes.

Mentrestant, el ministeri d’Exteriors ha confirmat que ja ha contactat amb tots els ciutadans inscrits al registre consular i que, per ara, no consta cap espanyol entre les víctimes. A l’aeroport de Marràqueix milers de turistes esperen per poder tornar a casa. I als aeroports de l’Estat es registren imatges com aquesta… Retrobaments emocionants després d’haver patit l’ensurt de les seves vides.

Notícies relacionades >

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris