X

Ja són més de 2.100 els morts a causa del terratrèmol al Marroc

Els serveis d'Emergències i Protecció Civil continuen mobilitzant recursos per atendre els ferits i afectats, i mirar de rescatar les persones que estan atrapades sota els enderrocs

10/09/2023

Ja són més de 2.100 els morts a causa del terratrèmol al Marroc

Redacció

Almenys 2.122 persones han mort i altres 2.421 han estat ferides a causa d’un terratrèmol de magnitud 7 en l’escala Richter, registrat a la província d’Al Hauz, segons ha informat el Ministeri de l’Interior de país.

Més de 1.200 víctimes han estat ferides de gravetat. Totes han estat traslladades a diversos hospitals de la zona, tal com han assenyalat les autoritats en un comunicat en el qual han indicat que la majoria dels morts es concentren a la província d’Al Hauz, mentre que la segona més afectada és Tarudant. Per darrere, ve Chichaua, Uarzazate, Marràqueix, Azilal, Agadir i Casablanca. Els ferits han estat traslladats als hospitals més pròxims per rebre l’atenció adequada.

L’Estat Major de les Forces Armades marroquines ha declarat la mobilització total, i serveis d’Emergències i Protecció Civil continuen mobilitzant recursos per atendre els ferits i afectats, i mirar de rescatar les persones que estan atrapades sota els enderrocs a mesura que les autoritats analitzen la gravetat dels danys.

Notícies relacionades >

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris