El+Mallorca+%C3%A9s+el+millor+equip+de+la+segona+volta

Malgrat les dues darreres travelades contra Sporting i Oviedo, els vermells mantenen un matalàs de 5 punts respecte el tercer classificat

El Mallorca és el millor equip de la segona volta

Un punt de sis possibles. La derrota contra l’Sporting i l’empat contra l’Oviedo han duit turbulències a la impecable trajectòria dels de Luis García Plaza. La brillantor perduda ha obligat a mirar pel retrovisor.

Però els perseguidors, de moment, no poden superar els de Luis García Plaza. L’Espanyol ha aprofitat aquests dos darrers resultats mallorquinistes per retallar tres punts, però l’Almeria ha sumat els mateixos punts que el Mallorca. Això fa que, tot i els dos darrers resultats, els vermells tenguin la tercera plaça a 5 punts, ara també amb la diferència de gols a favor.

Als darrers 3 partits de la primera volta, el Mallorca només sumà 1 punt de 9 contra Fuenlabrada, Oviedo i Las Palmas. Un tram irregular que va servir per agafar impuls i ser avui dia, malgrat els dos darrers resultats, el millor equip de la segona volta.

L’accident de dissabte s’ha alleugerit amb la derrota de l’Almeria. Però Luis García no confia en més favors dels rivals.