Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

societat

El Mallorca Live Festival es prepara per rebre més de 26.000 persones diàries

L'organització ha habilitat autobusos llançadora des de Palma, Part Forana i Son Bugadelles, reforç del servei del TIB, i una tarifa plana de taxis de Palma i Calvià

El+Mallorca+Live+Festival+es+prepara+per+rebre+m%C3%A9s+de+26.000+persones+di%C3%A0ries

Manquen poc més de 48 hores perquè s’obrin les portes del Mallorca Live Festival, on s’esperen més de 26mil persones diàries, 10 mil més a les edicions pre-pandèmia.

Per tal d’evitar el col·lapse a les carreteres i accessos al recinte, l’organització ha posat en marxa un protocol de mobilitat. Des de les 5 de l’horabaixa i cada 20 minuts sortirà un bus llançadora des de l’Estació Intermodal de Palma fins al recinte. També s’han incrementat la freqüència a les línies del TIB amb aturades aprop de Magaluf i l’empresa privada de transport Lemon Tours ofereix la possibilitat. sempre que hi hagi un mínim de 40 persones de posar serveis que surtin des de més d’una desena de punts de la Part Forana. A més, l’organització del MLF han pactat amb els taxis de Palma i Calvià preus fixos de 25 euros el trajecte per unir el recinte amb qualsevol punt del Passeig Marítim de Palma. En qualsevol cas, no es recomana desplaçar-se en cotxe, però qui vulgui fer-ho haurà de tenir en compte el tancament al trànsit dels vehicles particulars (llevat dels residents a la zona) des de la rotonda de la sortida 14 de la Ma1 cap al camí de Cala.

Figuera. Per tant, es recomana accedir en cotxe fins al Polígon de Son Bugadelles des d’on cada 10 minuts sortiran més autobusos llançadora. Tots aquests vehicles que habilita el MLF descarregaran davant Pirates Adventure, on s’ha habilitat la paradeta on es lliuraran les polseres per entrar al recinte.

➡  Més informació disponible al web Mallorca Live Festival 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Campanya a Manacor per conscienciar de l’abús de pantalles entre els infants

Una iniciativa del Consell de la Infància a petició dels mateixos nins

Bartomeu Barceló 21 anys com a cap de la fiscalia a les Balears

Julio Cano ocuparà el càrrec del fins ara fiscal en cap més antic de l'Estat

La Junta Electoral Central dona com a excusa vàlida el perjudici econòmic si no es pot anar a una mesa electoral

També s'exigirà el document nacional d'identitat per poder votar per correu

Aprovats 1,3 milions d’euros addicionals per condicionar la Serra després de Juliette

Es vol actuar d'aquí al 2025 en una superfície total de 200 hectàrees de màxima afectació