El+Mallorca+perd+contra+l%26apos%3BEspanyol

L'equip de Vicente Moreno queda a dos punts de distància dels vermells que mantenen el lideratge

El Mallorca perd contra l’Espanyol

1-2 i tres punts més que volen de Son Moix. L’Espanyol ha aprofitat les errades del Mallorca per acostar-se al lideratge. L’equip de Luis García Plaza ha sortit intens a l’inici però al minut 33 els vermells han vist com l’Espanyol s’avançava. Javi Puado de cap ha fet el primer. Treta de falta que Puado remata a l’àrea petita. El descans no ha servit perquè el Mallorca recuperàs forces. Però quan més pitjava l’Espanyol, Amath ha fet el gol de l’empat amb un xut des del punt de penal. Era el minut 52. La jugada del partit ha arribat al minut 73. Amath no resol una bona acció d’atac del Mallorca i al contraatac, Dimata fa el definitiu 1 a 2.

Quarta derrota del Mallorca al seu estadi, que diumenge rep l’Almeria. Un partit d’alta exigència del líder, que ara només té dos punts d’avantatge respecte l’Espanyol de Vicente Moreno.