El+Mallorca+es+deixa+empatar+a+Tenerife

Els vermells guanyaven 0-2 i acabaren demanant l'hora amb empat a 2 al marcador i amb un jugador menys

El Mallorca es deixa empatar a Tenerife

A l’Heliodoro Rodríguez López, a una setmana del carnaval de Tenerife, el Mallorca es volia disfressar de l’equip guanyador que és a Son Moix. Al quart d’hora, els de Vicente Moreno ja dominaven el marcador. Lago Junior salva la centrada d’Aridai, baixa la pilota a la gespa i li deixa de cara a Pervis Estupiñán, que la col·loca ben aferrada al pal. És la segona diana de l’equatorià amb la camiseta mallorquinista.

Els porters varen entrar en escena. Manolo Reina va fer la primera gran aturada. Aquesta va ser la resposta de Dani Hernández al tir d’Aridai. A la represa, el porter del Tenerife també va ser protagonista en l’aspecte negatiu després de caure en el pitjor moment. Ante Budimir no ho desaprofita i, a plaer, marca el segon gol dels de Vicente Moreno. El segon també des que va arribar al Mallorca. Era el minut 48.

Amb el 0 a 2, el Tenerife es va bolcar a l’atac. El travesser va evitar el primer gol dels canaris. I Dani Hernández, la sentència mallorquinista després d’aturar el xut de Budimir que hagués suposat el 0 a 3. A partir d’aquí, només va jugar un equip. Reina va fer tot el que va poder, però la insistència canària va obtenir el premi del gol al minut 72. Racic aprofita una jugada a pilota aturada per afusellar la porteria. El Mallorca es llevava la disfressa i els fantasmes de fora de casa tornaven a sorgir. Manolo Reina ho sabia i mirava quant de temps haurien de patir. L’expulsió de Pervis al 86 complicava encara més les coses. I al darrer minut, amb una mica de mala sort, arribaria la gerra d’aigua freda. El Tenerife empata el partit gràcies a un xut de Tyronne que desvia Antonio Raíllo.

El punt a Tenerife no satisfà els mallorquinistes… Ni a la gespa, ni a la llotja.