%26apos%3BEl+mecanisme+invisible%26apos%3B%2C+un+documental+sobre+la+import%C3%A0ncia+de+les+abelles+en+la+vida+dels+humans

20 02 2024

‘El mecanisme invisible’, un documental sobre la importància de les abelles en la vida dels humans

L’apicultor Martí Mascaró i el cineasta Rubén Casas han hagut de crear una casera experimental per poder enregistrar les abelles sense danyar-les. Així, han seguit el cicle complet de la vida de la comunitat. Un procés complex, que ha requerit enginy i paciència. El resultat, aquest documental “El mecanisme invisible” fins i tot ha sorprès un apicultor expert com és Martí Mascaró.

L’espectador descobrirà els reptes diaris als quals s’enfronta aquest petit insecte per aconseguir el seu propòsit: mantenir viva la seva comunitat i així sobreviure generació rere generació per complir la seva missió de pol·linitzar el planeta.

Recupera el documental al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/play/tv/elmecanismeinvisble

També en el documental “Bee or not to be” respon a la pregunta com seria un món sense pol·linitzadors? recollint la veu de científics destacats. Premis Millor Direcció Audiovisual de Continguts Científics 31º BICC – Bienal Internacional de Cine Científico Ronda-Madrid Premi del públic 1º CINECO – Festival Internacional de Cine y Ecología.

Mira ara el documental: https://ib3alacarta.com/play/tv/beeornottobe