%26quot%3BEl+meu+rac%C3%B3+favorit%26quot%3B%2C+el+nou+programa+d%26apos%3Bentrevistes

01 05 2023

“El meu racó favorit”, el nou programa d’entrevistes

L’actriu, Llum Barrera, parla amb el que va ser durant molts d´anys el jutge més mediàtic, José Castro.

El jutge que va desafiar la Casa Reial i contra tot pronòstic, va asseure a la banqueta dels acusats a la infanta Cristina i el que era el seu marit, Iñaki Urdangarin. El jutge Castro, ara jubilat, viu al Molinar que és el seu lloc favorit de Mallorca, illa on va arribar a l´any 1985. Ha escollit aquest indret per contar-nos la seva dilatada trajectòria professional com a magistrat de casos de corrupció i narcotràfic. Coneixerem anècdotes del procés a personatges com La Paca, Jaume Matas o tota una infanta d’Espanya. Amb el cas Nóos assoleix el màxim protagonisme que travessa fronteres internacionals. Ens parlarà de com viu la jubilació, etapa en la qual ha escrit un llibre de memòries.

En el programa també coneixerem com és el seu entorn. El periodista, Xisco Umbert, parlarà amb els seus tres fills, tots missers, i amb els amics i ex companys de feina del jutjat. Sabrem com va viure el moment en què era el jutge de qui estaven més pendent els mitjans de comunicació.

En el segon capítol, l’actriu, Llum Barrera, coneixerà encara més d’aprop a un home ja de per si, proper, Toni Ballador.

El presentador més veterà d’IB3 televisió ens parlarà de la seva llarga vida i de com han canviat els temps, dels seus inicis en el món de la pagesia, de la seva afició per Sant Antoni i de com un dia, sense esperar-ho, li varen oferir fer un programa de televisió.

Amb ell, tornarem a l’escola, l´escola graduada de Sa Pobla, on va anar a costura fa ja moltes dècades. És el racó favorit escollit per Toni Ballador per parlar de tu a tu amb Llum Barrera.

També coneixerem de la mà del periodista, Xisco Umbert, la singularitat de l´Escola Graduada on, amb un 50 per cent de l´alumnat marroquí i l´altre mallorquí, és un exemple de convivència i integració socio-cultural.

El tennista manacorí, Rafel Nadal, va ser el primer convidat del primer capítol del programa. Ja el pots mirar al servei A la carta: El meu racó favorit amb Rafel Nadal

“El meu racó favorit” és un espai de xerrades de tu a tu on els convidats conversaran amb l´actriu, Llum Barrera, no només de la seva activitat professional sinó més aviat de la seva vida, anècdotes, aficions o, fins i tot, emocions.

Cada convidat rebrà Llum Barrera en el lloc que per a ell sigui el seu “racó favorit” o bé un indret especial o amb el qual hi tengui vinculació. Paral.lelament a l´entrevista principal, el periodista, Xisco Umbert, acompanyarà a Lllum Barrera per conèixer més coses sobre el protagonista o sobre la relació que té amb el seu “racó favorit” i ho farà de la mà d’altres convidats.

El programa es podrà veure per IB3 Televisió el divendres a les 22.25 hores.