El+millor+cinema+balear+de+l%E2%80%99Atl%C3%A0ntida+Mallorca+Film+Fest+%28AMFF%29+tamb%C3%A9+s%E2%80%99estrena+a+IB3+Televisi%C3%B3+durant+el+festival

El millor cinema balear de l’Atlàntida Mallorca Film Fest (AMFF) també s’estrena a IB3 Televisió durant el festival

#AtlantidaFilmFest

Quatre films coproduïts per IB3 s’estrenen a la gran pantalla del festival i a la televisió pública durant la mateixa setmana. Es tracta dels documentals “Maria i la pel·lícula oblidada” i “Naturalesa morta”, la història de Sexy Sadie i dels curtmetratges “Ben” i “La nau”.  A més d’aquestes estrenes multipantalla, IB3 participa a dos llargmetratges del festival: l’òpera prima “Quest” i la premiada “Beach House”

El millor cinema balear de l’Atlàntida Mallorca Film Fest (AMFF) també s’estrena a IB3 Televisió durant el festival. La radiotelevisió pública de les Illes Balears és, un any més, el mitjà oficial del Atlàntida, una finestra oberta a la cultura cinematogràfica internacional.

Aquesta aliança entre IB3 i el festival de cinema es podrà veure i gaudir la setmana que ve a les pantalles grans del cinema Rívoli i el pati de la Misericòrdia de Palma i també a IB3 Televisió. Es tracta de quatre estrenes multipantalla: dos documentals i dos curtmetratges, totes coproduccions de la radiotelevisió pública de les Illes Balears.

“Naturalesa morta” és un documental que narra la història de Sexy Sadie, un dels grups musicals més importants d’Espanya durant els anys 90. Dirigida per Lluís Prieto i Toti García (creadors també de la sèrie de televisió “Mòpies”), aquesta peça audiovisual es basa en el material audiovisual que el grup va enregistrar al llarg de la seva carrera musical.

El documental s’estrena el dissabte 29 de juliol: a les 19:30 hores a l’Atlàntida (cinema Rívoli) i a partir de les 21:40 a IB3 Televisió.

“Maria i la pel·lícula oblidada” és una altra de les coproduccions en les quals ha participat IB3. Marta Hierro i Núria Abad, dues de les creadores més importants del sector audiovisual de les Illes, signen aquest documental que s’endinsa en la figura de Maria Forteza, la dona qui se sospita que podria haver filmat la primera pel·lícula sonora d’Espanya durant els anys 1932 i 1934. El documental s’estrena el divendres 28 de juliol al cinema a l’Atlàntida (també al cinema Rívoli) i un dia després, el dissabte 29, a les 21.40 hores, es podrà veure a IB3 Televisió.

La col·laboració entre el festival i IB3 té altres dues obres destacades: els curtmetratges “Ben” i “La nau”, que es projectaran dins el cicle “Una nit amb els curtmetratges balears”, que ha organitzat l’Atlàntida per donar visibilitat al talent creador de les Illes. Dins aquesta nit dedicada als curts, Miki Durán presentarà la seva obra “Ben” i l’endemà serà el torn de “La nau”, de Guillem Miró. Les dues obres es podran gaudir en obert a IB3 Televisió el divendres 28 de juliol a partir de les 22.20 hores.

Per acabar, cal destacar la participació d’IB3 a dos dels llargmetratges que es projectaran al festival la setmana que ve: l’estrena absoluta de “Quest” i la premiada “Beach house”. La mallorquina Antonina Obrador dirigeix la seva òpera prima “Quest”, un thriller psicològic protagonitzat per Enric Auquer i Laia Manzanares, que té inesperats elements sobrenaturals i que és la pel·lícula encarregada d’inaugurar el festival el dilluns 24 de juliol. I “Beach House”, dirigida pel mallorquí Héctor Hernández Vicens, narra les vacances de tres amics que visiten Mallorca; uns dies de diversió que esdevenen un malson quan un d’ells s’enamora d’una turista que és la dona d’un mafiós rus.