X

El Parlament abaixa la barrera en un final de legislatura carregat d’enfrontaments

La cambra autonòmica celebra el darrer ple, en què el dinar del PP amb José Maria Rodríguez ha centrat el debat, a més de l'aprovació de la ILP 'Avui per demà'

28/03/2023

El Parlament abaixa la barrera en un final de legislatura carregat d’enfrontaments

Maria Antònia Serra

Darrera foto d’un hemicicle que no es tornarà a repetir. Canviaran consellers, i també diputats, que no seran a les llistes electorals. La majoria deixen la cambra amb una paraula al cap: covid. La pandèmia ha marcat una legislatura que ha servit d’aprenentatge als diputats novells, com Lina Pons, del grup parlamentari d’El Pi, que romp una llança a favor de la feina política: “No me’n vaig amb la sensació que els polítics no fan res. Això no és vera. Es fa molta de feina”.

I també, per què no, dels que se’n van desencantats com Pablo Jesús Jiménez, d’Unides Podem, que ha trobat a faltar accions més contundents en medi ambient i territori.

Els que queden s’han enfrontat, com sempre i alhora com mai pels temes d’actualitat. Des dels llits elevables als hotels, criticats pel PP, fins al dinar amb el popular condemnat, José Maria Rodríguez, que ha obert la porta a vells retrets.

Tot, amb la mirada dels assessors polítics, els quals, apagats els llums de la cambra autonòmica, saben que és hora d’acomiadar la desena legislatura.

Acomiadament de Vicenç Thomàs com a president de la cambra


El Parlament de les Illes aprova la ILP ‘Avui per demà’, la primera iniciativa legislativa popular en 40 anys

28/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris