Els aeroports de les Illes Balears gestionaran 1871 vols durant aquests cinc dies de Pont de Reis: des d’avui i fins al pròxim diumenge, dia 9. Serà, de fet, el cap de setmana de més trànsit aeri d’aquestes festes. La majoria de moviments són connexions amb destinacions nacionals, igual que la tònica general que hi ha hagut per Nadal. El dia de més activitat als tres aeroports illencs es preveu que sigui diumenge que ve, amb més de 400 moviments.

Per illes, l’aeroport de Mallorca és el que més volum de vols tendrà, 1341. Pel d’Eivissa hi passaran 358 i pel de Menorca, 172.

Són xifres superiors, fins i tot, a les registrades durant el mateix període de 2020, just abans que esclatàs la pandèmia per la Covid-19. Malgrat això, s’ha de tenir en compte, que, en aquella ocasió, el cap de setmana només es va allargar un dia més, ja que el dia de Reis va caure en dilluns. Enguany, però, en ser Reis en dijous i fixada la tornada a escola per al pròxim dilluns dia 10, molts passatgers han tengut la possibilitat de fer un pont més llarg.

Segueix-nos a