Diuen que Maite Salord ha acceptat allò que ells varen rebutjar, i que ella mateixa ho va qualificar d'insuficient al seu blog


El PP de Menorca demanarà al Consell que rebutgi el cost efectiu del traspàs de la competència en promoció turística
El PP de Menorca ha dit avui que la dotació econòmica que ha acceptat el Consell per promocionar Menorca és insuficient i que, a més “és el que nosaltres vàrem rebutjar l’any 2015”. En aquell moment, l’administració autonòmica va oferir a Menorca 893.000 euros per aquest menester, i que s’havia d’incrementar a 1,5 milions d’euros l’any 2017. Al PP li va semblar insuficient i ho va rebutjar. En aquest sentit, els populars recorden que que Maite Salord, en aquell moment consellera de l’oposició, va escriure al seu blog, en un article publicat el mes d’abril del 2015, que la quantitat d’un milió i mig d’euros per promocionar Menorca era insuficient. “Ara ho considera una fita històrica”, diuen els populars.

També es queixen de l’opacitat i la manca d’informació durant el procés de negociació d’aquesta dotació econòmica. Expliquen que han demanat a l’equip de govern informació via oficial en diverses ocasions, sense rebre cap resposta. “En aquesta proposta de traspàs, no s’aporta la informació necessària per valorar com s’ha obtingut la quantia a traspassar.

Per tot això, han anunciat que demanaran en el pròxim ple del Consell que rebutgin el traspàs, a través d’una moció i d’una interpel·lació.

 
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL