X

El PP justifica el canvi de posició sobre Porsell perquè com a director general ha de donar exemple

El portaveu parlamentari, Sebastià Sagreras, defensa que les circumstàncies han canviat pel fet que ahir es va conèixer que hi havia una irregularitat per iniciar l'activitat de l'agroturisme

25/04/2024

El PP justifica el canvi de posició sobre Porsell perquè com a director general ha de donar exemple

Imatge d'arxiu.

El Partit Popular justifica el seu canvi de posició amb el director general de Transparència, Jaume Porsell. Fins ahir dimecres el defensaven, fins que l’horabaixa, el Govern en va anunciar la destitució. En una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, el portaveu parlamentari popular, Sebastià Sagreres, ha defensat que les circumstàncies han canviat pel fet que ahir es va conèixer que hi havia una irregularitat amb la declaració responsable per iniciar l’activitat de l’agroturisme de Porsell.

Sagreras diu que fins ara era justificat defensar a Porsell, ja que actualment ni era responsable de l’agroturisme que es promociona sense llicència, ni tan sols l’establiment ha iniciat la seva activitat. Però la infracció administrativa coneguda ahir canvia les circumstàncies, segons el portaveu popular. Diu que qualsevol ciutadà podria esmenar-ho sense problemes, però pel fet de ser director general de Transparència ha de donar exemple.

Notícies relacionades >

25/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris