El+PP+torna+a+q%C3%BCestionar+l%26apos%3Bautoritzaci%C3%B3+del+concert+de+la+Pla%C3%A7a+de+Toros+de+Palma

Els populars asseguren que l'informe tècnic de la direcció general d'Emergències advertia del risc de la seva celebració

El PP torna a qüestionar l’autorització del concert de la Plaça de Toros de Palma

El Partit Popular posa en dubte, una vegada més, l’autorització del macroconcert celebrat a la Plaça de Toros de Palma el mes passat. Critiquen que un concert amb dues mil persones no hagués tengut la consideració d’esdeveniment multitudinari i més, han dit, quan l’informe previ de la direcció general d’Emergències alertava de la possibilitat que s’hi consumís alcohol i drogues. Els populars continuen reclamant responsabilitats polítiques pel que, diuen, ha estat l’inici del “desastre” a la nostra comunitat.

Afirmen, també, que els està costant aconseguir tota la informació relativa al primer macroconcert. Asseguren que han sol·licitat, sense èxit, les actes de la Policia Local del concert celebrat el 15 de juny. “Perquè segurament passaren moltes coses que es varen corregir per al concert de dia 20”, han advertit.

Per part seva, està previst que el batle de Palma, José Hila, o algun dels membres de l’equip de govern de Cort, doni explicacions sobre aquesta qüestió al ple municipal de demà. Ho farà, segons ha anunciat la portaveu del PP de Palma, Mercedes Celeste, a petició dels populars. Vox també ha sol·licitat la compareixença d’Hila en aquest mateix sentit.