X

Dolfo Vilafranca nega el bloqueig a la sortida del director insular d’Habitatge que demana Vox

Diu que no s'oposarà a la destitució de Galí sempre que la nova persona proposada per al càrrec demostri la solvència suficient per ocupar-lo

06/11/2023

Dolfo Vilafranca nega el bloqueig a la sortida del director insular d’Habitatge que demana Vox

Redacció

La consellera d’Habitatge, Ocupació i Agenda Urbana del Consell de Menorca, Maite de Medrano, de Vox, ha demanat la destitució del director insular del seu departament, Ricardo Galí, que va ser proposat per al càrrec per l’exdiputat de Vox, Xisco Cardona.

Segons l’escrit dirigit al president del Consell de Menorca que ha difós a les xarxes socials, De Medrano demana la destitució per la “pèrdua total i absoluta de confiança” en Ricardo Galí com a director insular, i proposa el nomenament immediat de Marta Oliver Fossé per ocupar-ne el lloc. La consellera diu que la manca de resposta de presidència dinamita la relació entre el PP i Vox com a socis de govern.

Per la seva banda, el president Dolfo Vilafranca, que no ha entrat a valorar la feina feta per Galí, al capdavant de la direcció insular d’Habitatge, nega aquest bloqueig i assegura que ja havia citat la consellera de Vox a tractar el tema. Vilafranca no creu que la relació amb Vox sigui dolenta i diu que no s’oposarà a la destitució de Galí sempre que la nova persona proposada per al càrrec demostri la solvència suficient per ocupar-lo.

De Medrano és ara l’únic càrrec públic de Vox a Menorca, després que Xisco Cardona va abandonar la formació. Sobre Ricardo Galí, IB3 ha pogut constatar que ha estat recentment nomenat conseller d’Administració de dues empreses dedicades al sector immobiliari, i destituït pocs dies després. Dos nomenaments incompatibles amb el seu càrrec de conseller i que podrien explicar la pèrdua de confiança de la consellera de Vox que, tot i fer pública aquesta polèmica, no ha atès les telefonades dels periodistes d’IB3.

Notícies relacionades >

06/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris