Programa+especial+sobre+psicofonies+gravades+a+les+Balears

IB3 Ràdio informa

Programa especial sobre psicofonies gravades a les Balears

El programa acumula 1.200.000 descàrregues en més de 100 països diferents a través d’Ivoox i el web d’IB3. Per celebrar Tots Sants, han creat un programa especial sobre psicofonies gravades a les Balears

Font de misteris és un dels programes de més èxit a IB3 Ràdio, tant en directe (dissabtes i diumenges de 22.00 a 23.00 hores) com ‘A la carta’ en el web d’IB3 i la plataforma Ivoox, on acumula més d’1.200.000 descàrregues de més de 100 països diferents.

Per celebrar aquest èxit, i amb motiu de Tots Sants, Ivoox ha seleccionat Font de misteris al costat d’altres 10 programes de temàtica similar a tot el món, per protagonitzar la #SemanaTerrorIvoox22. Per aquest motiu, han creat un programa especial dedicat a psicofonies gravades a les Balears, un programa que inclou material propi que espantarà a qui s’atreveixi a escoltar aquest esgarrifador capítol.

Del 25 al 31 d’octubre, iVoox ha plantejat una iniciativa per donar suport i visibilitat mitjançant una setmana de continguts temàtics. Dintre de la temàtica de fantasmes, el programa de Font de Misteris apareix en el fil d’àudios més destacat.

Podeu escoltar el capítol fent clic aquí.

Font de Misteris s’emet dissabte i diumenge a les 23.00 hores, a IB3 Ràdio. Podeu escoltar aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A les xarxes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta#FontDeMisterisIB3.