El+Reial+Mallorca+s%26apos%3Bestrena+a+la+Copa+amb+bona+nota

El conjunt mallorquinista s'imposa 0-6 davant l'Autol de Preferent

El Reial Mallorca s’estrena a la Copa amb bona nota

Victòria i golejada del Mallorca 0 a 6 a l’Estadi de La Planilla davant l’Autol de la Regional Preferent de La Rioja. L’equip de Javier Aguirre ha dominat des dels instants inicials.
El primer ha arribat al minut 16 de la parimera part. Grenier serveix el córner i Abdón Prats remata al fons de la xarxa. La jugada del segon neix de la mateixa banda. Bicicleta de Lago Junior que s’en va per cames, passada del de Costa d’Ivori i Grenier marca el segon. Abans de la mitja hora ha arribat el tercer. Brian Cufré evita que la pilota surti per la línia de fons. Ángel s’avança a la defensa i entrant de darrera marca el tercer. El quart ha tornat a ser obra d’Abdón, la passada és d’Ángel Rodríguez i l’artanenc, de cap, marcava el segon del seu compte particular.

Amb el 0 a 4 han arribat al descans. A la represa ha entrat Copete per Raíllo i ha debutat Kadewere que ha substituït Amath. Però la primera ha estat per Palacios que ha fet lluir Leo Roman. Gran aturada del porter eivissenc del Mallorca. Kadewere ho ha intentat al 64 però el seu xut surt desviat. Al 71 ha arribat el cinquè. Passada de Dani Rodríguez i un altre Rodríguez, Ángel, marca el cinquè, el segon del seu compte. Al 88 ha arribat el gol del jugador de Zimbawe. Passada també de Dani Rodríguez i Kadewere tanca la goltejada. 0 a 6 i el Mallorca accedeix a la segona ronda de la Copa del Rei.