EL+REPL%C3%80%3A+Actualitat+i+entreteniment+conformaran+els+horabaixes+amb+Araceli+Bosch+i+David+Oliver+des+de+les+16+h

Dilluns a les 16.00

EL REPLÀ: Actualitat i entreteniment conformaran els horabaixes amb Araceli Bosch i David Oliver des de les 16 h

A partir de dilluns l’equip d’El Replà encapçalat per Araceli Bosch i David Oliver ens acompanyaran de dilluns a divendres des de les 16 hores i fins a arribar a l’edició de l’Informatiu Vespre. D’aquesta manera aquest espai es converteix en el magazín de referència de l’horabaixa a la ràdio pública per acompanyar els oients a passar un horabaixa carregat d’actualitat i entreteniment.

A l’equip s’incorporen a la segona temporada Regina Cortés i Juanmi Mas i continuaran els col·laboradors habituals de la primera temporada: el músic Jaume Anglada, l’antropòleg Xema González, l’advocada Patricia Fernández. Però tendrem novetats, ja que en Joan Guasp s’incorpora per fer enquestes al carrer i acostar-nos l’actualitat del món online.

El Replà és un programa que cercarà en tot moment acompanyar els oients a fer una ullada i radiografia diària al que succeeix al nostre entorn.

Passa la setmana amb IB3 Ràdio. T’acompanyam! Aquesta és l’aposta que la ràdio pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus oients des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.