EL REPTE
“El Repte”de Joan Horrach en waterpolo

Dimecres a les 21.40

El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’exciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diversos esportistes de les illes i provarà esports que mai ha practicat fins poder superar El Repte que li marcarà l’entrenador.

Al capítol d’aquest dimecres, Joan es posarà en la pell d’un waterpolista d’alt nivell. L’exjugadora internacional Itziar Antón entrenarà Horrach durant una setmana. En aquest temps, l’exciclista haurà de ser capaç d’aconseguir El repte: resistir un partit de waterpolo sencer.

A més, coneixerem grans esportistes balears i internacionals. Alejandro Valverde, Marcus Cooper, Ernesto Rodríguez, Moisés Sánchez, Emilio de la Cámara o Joan Antoni Riera “Boveret”… són alguns dels experts que visitarà Horrach per rebre consell abans d’afrontar el repte. A més, l’exciclista tindrà una petita càmera personal amb què ens transmetrà les seves sensacions en tot moment.

El Repte és, doncs, un programa per conèixer de ben a prop els esports minoritaris de les nostres Illes i també una oportunitat per gaudir de les sensacions que proporciona l’esport a través dels ulls d’un professional d’alta competició.

El Repte s’emetrà aquest dimecres 19 d’abril a les 21.40h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ElRepteIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.