EL+REPTE%3A+Joan+Horrach+en+l%E2%80%99handbol+i+el+trot

Dimecres a les 21.40

EL REPTE: Joan Horrach en l’handbol i el trot

El Repte és un programa d’esports i de superació personal. L’exciclista professional Joan Horrach es ficarà dins la pell de diferents esportistes de les Illes i provarà esports que mai ha practicat fins a poder superar El Repte que li marcarà l’entrenador.

D’una banda, al programa d’avui, Joan es posarà en la pell d’un jugador d’handbol d’alt nivell. Amb només quatre dies, Horrach haurà d’estar preparat per competir amb un dels millors equips de la història de l’handbol balear: el Puig d’en Valls. L’entrenador del “Puchi”, Noel Cardona, serà l’encarregat de preparar l’exciclista per aconseguir el repte: disputar un partit d’handbol complet i aconseguir guanyar-lo.

D’altra part, Joan menarà per primera vegada un cavall de trot. Ho farà amb Maria Francisca Sureda, entrenadora professional. En només tres dies, Horrach haurà d’estar preparat per disputar un matx de dues voltes contra una menadora, a l’hipòdrom de Manacor. Ho aconseguirà?

A més, coneixerem grans esportistes balears i internacionals. Alejandro Valverde, Marcus Cooper, Ernesto Rodríguez, Moisés Sánchez, Emilio de la Cámara i Joan Antoni Riera “Boveret”… són alguns dels experts que visitarà Horrach per rebre consell abans d’afrontar el repte. A més, l’exciclista tindrà una petita càmera personal amb què ens transmetrà les seves sensacions en tot moment.

El Repte és, doncs, un programa per conèixer de ben a prop els esports minoritaris de les nostres Illes i també una oportunitat per gaudir de les sensacions que proporciona l’esport a través dels ulls d’un professional d’alta competició.

El Repte s’emet aquest dimecres 10 de maig a les 21.40h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ElRepteIB3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.