El+Saragossa+for%C3%A7a+el+tercer+partit+de+quarts+davant+el+Palma+Futsal

El conjunt aragonés s'imposa 3-2 i la sèrie es decidirà dimarts a Palma

El Saragossa força el tercer partit de quarts davant el Palma Futsal

El Saragossa s’imposa 3-2 al Palma Futsal i la sèrie es decidirà dimarts a Palma. Al minut 4 s’ha avançat el golejador Juanqui que acabava de sortir a la pista. Potser Fabio podria haver fet qualque cosa més. Els de Vadillo han començat a cercar la porteria local i han trobat fortuna a pilota aturada. Gran xut de Raúl Campos que entra a la porteria aragonesa. El gol començava a reflectir el que passava al parquet. I el Palma es podria haver avançat encara a la primera part amb ocasions clares com la de Nunes que atura el porter Bernad.
A la segona part, el Palma ha fet mèrits per repetir la golejada del primer partit. Vilela ha fregat el gol en dues ocasions. També Marlon amb aquesta doble ocasió que atura primer el porter i després el pal. Era el quart pal dels de Vadillo.
La recompensa a la feina s’ha produït aquí. Roba Raúl Campos, Vilela li torna la pilota i el madrileny fa el seu doblet i completa la remuntada momentània.
Però el Saragossa ha reaccionat i a quatre minuts del final ha establert l’empat amb un gol de Dian Luka. La pilota passa per entre les cames de Fabio i entra.
A tres minuts pel final Vadillo aposta per porter jugador i l’estratègia no surt bé. Pèrdua de Vilela i Santi Basile des de casa seva fa el tres a dos que provoca el tercer partit que es jugarà dimarts a Son Moix