El+talent+illenc+est%C3%A0+de+moda%3A+Pep+Tosar%2C+J%C3%BAlia+Truyol+i+Guiomar+Caiado

23 09 2023

El talent illenc està de moda: Pep Tosar, Júlia Truyol i Guiomar Caiado

Actors i actrius balears d’exitoses sèries d’IB3 Televisió són alguns dels actors principals de “El cuerpo en llamas”, la sèrie de moda estrenada a Netflix, la plataforma de servei en línia. Pep Tosar, Júlia Truyol i Guiomar Caiado n’interpreten alguns dels personatges junt amb Úrsula Corberó i Quim Gutierrez. Si no vàreu tenir l’oportunitat de veure’ls, IB3 recupera a la carta les sèries “Sicília sense morts”, “Llim” i “Mòpies”.

Sicília sense morts

Dirigida per Lluís Prieto, amb guió de Xavier Uriz i produïda en col·laboració amb Nova Producciones, “Sicília sense morts” es compon de vuit episodis. Pep Tosar és Mateu Llodrà, el periodista que investiga la vida del president i de les persones que l’envolten.

El president de les Illes Balears rep a ca seva el cadàver d’una rata. Aquest fet insòlit desencadena una investigació periodística que descobrirà els amagats mecanismes del poder. La venjança, els desitjos, les virtuts i misèries de tot un seguit de personatges podrien suggerir que Mallorca és com Sicília, però sense morts. Però fins quan?

Llim

‘Llim’ és una minisèrie de ficció d’IB3 Televisió. Un total de quatre episodis de drama social, amb tints de thriller que narren la vida dels Andújar. Corrupció, crisi econòmica i un projecte mediambiental posen en perill la vida d’una família marcada per la fatalitat. Joan Fullana (“Mai neva a Ciutat”) dirigeix aquesta ficció que ha escrit juntament amb Joan Bellviure i Joan Tomàs Martínez i que protagonitza l’actriu Júlia Truyol, que dona vida a Esperança Bordoy.

Mòpies

Dirigida per Lluís Prieto, la sèrie està ambientada a Mallorca i consta de quatre episodis. Els actors principals que formen part de la sèrie són Valèria Sorolla (Bel), Alba Brunet (Judit), Jaume Andreu (Pere), Eduard Vergara (Gori), Lila Sina (Hilda), Santi Pons (Nofre) i Isabel Requena (Ginebra). Guiomar Caiado interpreta na Judit de petita.

A la serra de Tramuntana, na Bel, una adolescent, assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu al Santuari de Lluc. Allà, en Pere es retroba amb en Gori i integra na Hilda al grup d’amics, els Espiadimonis. Na Judit, una monitora del campament, els incentiva a fer l’activitat més emocionant de totes: anar a caçar mòpies. Durant l’activitat, mentre un ésser estrany s’amaga al bosc, ocorre un succés inexplicable. Davant del fenomen, na Bel, amb l’ajuda de na Judit i la col·laboració d’en Gori i na Hilda, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

Disponibles al nostre servei IB3 A la carta. No vos les podeu perdre!