Elisabet

Dijous a les 12.00h

Elisabet

Aquest dijous a partir de les 12.00 h, a Cinema, la pel·lícula ‘Elisabet’. Una producció mallorquina pionera del cinema en català de l’any 1968, dirigida per Alejandro Martí, i interpretada per Maria Cinta, Manuel Miranda, Carlos Miguel Solà.

L’emissió es fa a les poques setmanes de la mort de Queta Pizà Aulet, qui, amb el seu germà Mateu i sota la direcció de son pare, va integrar el duet Queta & Teo, amb un gran èxit a meitat dels anys 60 del segle passat. A la pel·lícula també hi participaren Guillem d’Efak i Maria Cinta Rosselló.

Un home misteriós intenta matar Francisco, el company i amic d’Elisabet. Tots dos han d’enfrontar-se amb un grup de bandits inexperts.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.