IB3+firma+el+millor+gener+des+de+2015

EPRTVIB informa

IB3 firma el millor gener des de 2015

IB3 és l’autonòmica que més creix de tot Espanya el mes de gener

IB3 Notícies Migdia: líder a les Balears de dilluns a divendres

El concurs ‘Agafa’m si pots’ aconsegueix la millor dada de la seva història

 

IB3 tanca el mes de gener de 2024 amb unes dades de seguiment històriques que confirmen el lideratge de la cadena a les Illes Balears. Durant aquest mes, en el qual s’ha aconseguit una quota de pantalla mitjana del 5,6%, prop de 650.000 persones connectaren en qualque moment amb algun dels programes de la cadena.

Amb el 5,6% de quota i un creixement de gairebé el 17% respecte del desembre, IB3 es converteix en la cadena autonòmica que més creix respecte del mes anterior de totes les televisions que s’integren dins la FORTA.

IB3 és líder en informació. L’IB3 Notícies Migdia, que condueix el periodista Joan Martí, i Esports Migdia, amb Marta Garcia, són de dilluns a divendres els espais més vistos a les Illes Balears en la seva franja, a partir de les dues del migdia, amb una quota d’audiència mitjana del 15,8%. Més de 264.000 persones connectaren en qualque moment amb l’IB3 Notícies Migdia durant aquest mes de gener.

Líders també en entreteniment. Dues produccions d’IB3 destaquen especialment aquest mes de gener: d’una banda, les ‘Beneïdes de Muro’, que van aconseguir la millor quota d’audiència de la història de la cadena, i el concurs d’horabaixa ‘Agafa’m si pots’, presentat per Antònia Jaume, que també ha aconseguit al gener la seva millor quota de pantalla des que està en emissió.

Destaca especialment l’èxit d’IB3 entre el públic més jove. En aquest sector, entre la població de 13 a 24 anys, IB3 assoleix una quota de pantalla mitjana del 6,7% que arriba al 18% de mitjana durant les emissions del concurs ‘Jo en se més que tu’ presentat per David Ordinas.

L’èxit de públic d’IB3 no només es limita a les emissions convencionals a través de la TDT, el web IB3.org aconsegueix prop de 95.000 usuaris i més de 300.000 visualitzacions durant el mes de gener amb un increment de prop del 14% respecte del desembre.