X

La Direcció General de Consum ja ha rebut 26 reclamacions pel tancament dels centres de bellesa Ideal de Palma

La Direcció General està a disposició dels 300 afectats per aquest tancament, que han vist com pagaven per tractaments que no han acabat o que no han arribat a produir-se

09/01/2024

La Direcció General de Consum ja ha rebut 26 reclamacions pel tancament dels centres de bellesa Ideal de Palma

Els clients dels centres de bellesa Ideal tancats a Mallorca s’han reunit per trobar-hi una solució. La fallida de l’empresa ha deixat centenars de tractaments sense finalitzar.

Consubal calcula que a Mallorca hi ha uns 300 afectats pel tancament dels establiments d’estètica. L’associació de consumidors considera que no hi ha estafa, però sí incompliment del contracte. Ara, la primera passa és reclamar per escrit a l’empresa, a través d’un burofax. Si no responen en el termini indicat, podran demanar a les financeres que cancel·lin els préstecs.

La Direcció General de Consum ja ha rebut 26 reclamacions dels afectats i n’esperen bastants més. Recorden que poden dirigir-se, presencialment o en línia, a la conselleria per presentar-les.

La firma disposava de tres centres a Palma; dos de propis, que són els tancats, ubicats al centre comercial Fan i a les instal·lacions de Carrefour del General Riera. El que hi ha a Portopí, que continua obert, correspon a una franquícia. Consubal ha començat a negociar amb aquest darrer establiment perquè les persones que necessitin acabar els tractaments ho puguin fer allà amb unes condicions favorables.

09/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT