MALLORCA

Els alemanys, un dels principals consumidors de productes bio de les Illes

Vuit empreses de producció agroalimentària ecològica de les Balears seran presents a la fira Biofach de Nuremberg, a Alemanya


Vuit empreses de producció agroalimentària ecològica de les Balears seran presents a la fira Biofach de Nuremberg, a Alemanya. La consideren una de les fires internacionals d’alimentació ecològica més importants d’arreu del món. I el mercat alemany és un dels principals consumidors d’aquests tipus de productes.

L’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (l’IDI) és l’organisme encarregat de coordinar la presència d’aquest productors a la Biofach 2020, que serà de 12 a dia 15 de febrer. L’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Mallorca (APAEMA) es cuida d’aglutinar aquests productors per assistir a la fira. Segons els responsables d’APAEMA, és necessari que el Govern faci un estudi per saber quins són els hàbits de consum dels ciutadans de les Balears pel que fa a producte ecològic, una cosa que la Conselleria d’Agricultura ja ha anunciat que farà.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |