ELS DEMATINS
Nou magazín matinal diari!

Dilluns a les 10.00

Dilluns 19 de novembre s’estrena Els Dematins, el magazín d’actualitat que, de dilluns a divendres, de 10 a 12h, presentarà la periodista Neus Albis a IB3 Televisió. El programa serà una finestra que mostri el minut a minut de l’actualitat illenca. Durant dues hores de directe, amb connexions a tots els punts de la nostra geografia, debats, anàlisi i moltes seccions, si qualque cosa està passant a Balears, Els dematins serà allà per contar-ho.

El programa tendrà una primera part de debat informatiu en què els millors analistes d’aquestes illes vendran a dir la seva. Aquest debat, els divendres el protagonitzaran els polítics de les diferents opcions que configuren el nostre Parlament, i també vendran a fer un repàs del que ha donat de si la setmana.

A la segona part del programa, la informació donarà pas a l’anàlisi de fons. Els dilluns, la periodista Maria Salas ens contarà “Què ha estat de”… els fets que temps ha foren notícia.

Els dimarts serà l’hora de la salut. Ignacio Ramírez i Elena Muñoz seran els nostres metges de família, a qui podrem consultar tot tipus de dubtes sobre un tema que ens interessa a tots: el nostre benestar.

Els dimecres el jurista José Castro comentarà l’actualitat de tribunals i ens ajudarà a entendre una mica millor com funciona la justícia.

Els dijous, l’economista Pau Montserrat serà el capità de la secció d’economia.

I els divendres, el periodista Xisco Nadal obrirà una finestra a la cultura per parlar-nos de llibres, cinema, teatre, música i tota expressió artística destacada de les nostres Illes.

Els dematins, el magazine matinal d’actualitat d’IB3 Televisió, amb Neus Albis. S’emet tot just després d’Al Dia, que seguirà emetent-se simultàniament amb IB3 Ràdio, de 9 a 10h.

Al primer programa, entrevistarem Inma Mayol, la presidenta d’Emaya, amb qui xerrarem de la presumpta trama de falsificació de títols entre els seus aspirants que l’empresa municipal ha denunciat a la Fiscalia.

Després anirem fins a Madrid per entrevistar el senador Francesc Antich. El 20 de novembre, el PSOE durà al Senat una moció de condemna al franquisme i n’hi demanarem tots els detalls.

Durant tot el dematí estarem ben pendents de la vaga de jutges i fiscals que hi ha convocada dilluns i parlarem amb els seus representants, i també amb advocats de torn d’ofici per saber quines són les seves reivindicacions.

El nostre debat, el faran Eduardo Gamero (president de Foment de Turisme) i els periodistes Matías Vallés i Ana Martínez.

I a la part final del programa, Maria Salas ens contarà “Què va ser de …” els incendis de les naus de Marratxí un any després de la tragèdia.

Segueix l’etiqueta #ElsDematinsIB3 i envia’ns els teus comentaris.