ELS DEMATINS
¿Quins són els drets dels propietaris davant l’ocupació de la seva propietat?

Dimecres a les 10h

Dimecres s’asseuran a la taula de debat els periodistes Germà Ventayol, Margalida Solivellas i Vicent Torres.

Seguirem pendents de qualsevol novetat que hi hagi en relació amb Natalia Sánchez, la jove mallorquina desapareguda a París des de fa dies.

Un promotor immobiliari ha pagat a uns okupes perquè desallotgin un dels seus edificis, que estava a punt de lliurar als propietaris. Contactarem amb l’Associació de Promotors Immobiliaris per saber si aquests fets són habituals, per conèixer quins són els drets dels propietaris i com actuar davant l’ocupació d’una propietat.

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí cerca famílies per acollir nins per al seu programa anual Vacances en Pau, i parlarem amb ells perquè ens en donin més detalls.

Com cada dimecres, serà amb nosaltres l’exjutge José Castro a la secció de tribunals, per analitzar alguns temes judicials que són actualitat.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.