ELS+DEMATINS%3A+Analitzarem+l%26apos%3Bimpacte+que+el+%C2%ABBlack+Friday%C2%BB+tendr%C3%A0+en+el+petit+comer%C3%A7+i+les+grans+superf%C3%ADcies+de+les+Illes.

Divendres a les 10.00h

ELS DEMATINS: Analitzarem l’impacte que el «Black Friday» tendrà en el petit comerç i les grans superfícies de les Illes.

Al programa d’avui estarem ben pendents de l’impacte que el «Black Friday» tendrà en el petit comerç i les grans superfícies de les Illes.

Entrevistarem el periodista Juan Ramón Lucas i l’economista Gonzalo Bernardos. També connectarem amb Rosa Cursach, director de l’IB Dona per analitzar el cas de Sacramento Roca, la 44ena dona assassina per violència masclista.

Els divendres, el nostre debat el faran els polítics Margalida Prohens (del PP), Miquel Gallardo (de Més per Mallorca), Juan Pedro Yllanes (de Podem) i Jaume Font (del Pi).

I a la part final del programa, els divendres toca cultura. Avui entrevistarem el poeta Jaume Munar, que ve a presentar-nos el seu darrer llibre «El futur. Poesia de la inexperiència», i connectarem amb Barcelona per parlar de l’escriptora catalana Víctor Català amb l’editora Maria Bohigas.

Tancarem programa amb el resum setmanal en clau distesa que farà la periodista Maria Salas.

Tot això i molt més a Els dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió, que de dilluns a divendres presenta Neus Albis.