ELS+DEMATINS%3A+Arrenca+la+nova+temporada

Dilluns a les 10h

ELS DEMATINS: Arrenca la nova temporada

Dilluns comença una nova temporada a “Els Dematins”. Nou logotip, nou disseny, nous colors, nous continguts… i més participació ciutadana. Serem al lloc de la notícia ja des del començament del programa, per oferir-vos la informació més completa i des de tots els vessants possibles.

S’asseuran al plató les periodistes Maria Llull i Lola Vera, així com el psiquiatre Miguel Lázaro.

Els ‘coritos’ abandonen Lluc després de 128 anys per, entre altres coses, falta de relleu generacional. Hi ha manca de fe? Com és l’Església, avui? En parlarem amb Xisco Vicens, rector de Pollença.

El curs escolar comença dimecres, i serem a dos centres per saber com duen els dies previs. A Can Picafort, els barracons i les ràtios a les aules són els temes que es comenten; a l’institut de Sineu, el transport escolar, que arriba fins a nou municipis dels voltants, es troba en una situació delicada.

I torna la secció sobre mercat laboral. Aquesta setmana, amb l’assessora Malena Melis, posam la mirada en els aturats de més de 50 anys. De quines opcions i alternatives disposen? Coneixerem el cas concret d’un testimoni.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.