ELS DEMATINS
Darreres dades sobre l’incendi a Eivissa i secció tribunals amb José Castro

Dijous a les 10h

Dimecres s’asseuen a la nostra taula de debat els periodistes Cristina Martín (“Diario de Ibiza”), Josep Bagur (Menorca.info) i Xavi Bonet (Cope Balears).
En el tercer dia d’entrevistes a candidats a les eleccions europees tendrem al plató Patricia Guasp, la candidata de Ciutadans al Parlament Europeu.
A Eivissa, continua la investigació sobre l’incendi a un edifici ocupat i tornarem a la zona per saber-ne les novetats. Parlarem amb el delegat insular de l’Estat a l’illa, Enrique Sánchez.
També a Eivissa, continuarem pendents de la detenció de quatre persones d’un veler que duia 5 tones d’haixix en fardells i que es trobava a 200 milles d’Eivissa.
I com cada dimecres, secció de tribunals amb l’exjutge José Castro, amb qui analitzarem els temes judicials que són actualitat.
Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.
Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.