ELS DEMATINS
Debat polític, pactes de govern i entrevista a Guillem Frontera

Divendres a les 10h

Arribam al final de la setmana i tenim debat polític amb Juan Pedro Yllanes (Podem), Patricia Guasp (Ciutadans), Sergio Rodríguez (Vox), Mercedes Garrido (PSIB) i Núria Riera (PP).

Un dels temes serà el dels pactes de governabilitat tant a les Illes com en l’àmbit municipal, i les negociacions entre partits que tenen lloc durant aquesta setmana. També el final de les consultes dels representats polítics amb el rei Felip VI.

A la secció de cultura, parlarem del Cul de Sac, que se celebra aquest cap de setmana al museu Es Baluard. Un festival de música i art experimental que arriba a la quarta edició.

Entrevistarem l’escriptor mallorquí Guillem Frontera, que ens contarà els detalls de la seva novel·la La vida dels cossos, un llibre sobre relacions passionals i d’atmosfera criminal.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.

Els Dematins