ELS+DEMATINS%3A+Dia+Mundial+de+la+Salut+Mental

Dijous a les

ELS DEMATINS: Dia Mundial de la Salut Mental

Dijous s’asseuen a la taula de debat els periodistes José Luis Miró, Margalida Solivellas i Josep Pons Fraga, per comentar l’actualitat de la jornada.

Entrevistarem el professor del CESAG Pedro Macías, finalista dels prestigiosos premis Educa Abanca, els ‘Goya’ de l’educació.

El 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. Parlarem de la importància de tractar-la com mereix i dels processos de detecció i tractament.

La cursa cicloturista Mallorca 312 ha esgotat pràcticament les inscripcions per a la pròxima edició quan manca gairebé un any per celebrar-se; sabrem quin és l’impacte que té i com ha crescut.

Coneixerem la tasca de l’Institut Balear d’Oftalmologia, que ha estat premiat a París per haver estat el centre amb més implants de lents intraoculars de Balears.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.

 

Els Dematins